Branchevereniging voor gerenommeerde Isolatiebedrijven.

mobile menu

Bedrijven met Isolatiewaarborg

pand-technisol

Technisol Isolatie

PUR professionals

Isoleer uw woning met polyurethaan, ook wel PUR of purschuim genoemd. Technisol werkt al meer dan 30 jaar met PUR. Landelijk staan wij bekend als de polyurethaan professionals. Voor u betekent dat een kwalitatief zeer goede en milieuvriendelijke manier om uw woning beter te isoleren.

Goedkope manier van isoleren

U bespaart niet alleen op uw energiekosten, maar ook op de kosten van de isolatie zelf. Technisol biedt de beste isolatie oplossing. Dankzij de eigen productie van materiaalkosten kunnen wij deze aanbieden tegen scherpe prijzen. PUR is op vele manieren toepasbaar en biedt goedkope mogelijkheden tot isolatie.

Milieuvriendelijk Polyurethaan

Energie besparen is goed voor het milieu. Daarom vinden wij het belangrijk dat ook de producten waarmee we werken milieuvriendelijk zijn. De PUR die door ons gebruikt wordt, is milieuvriendelijke PUR. U weet dus zeker dat de impact op het milieu zo laag mogelijk is.

Techniek en isolatie

Technisol staat voor Techniek en Isolatie. Dat is onze kracht. Wij werken vooral met het ‘gereedschap’ PUR. Al meer dan 30 jaar werken wij met PUR. Technisol is een erkend verwerkend en uitvoerend isolatiebedrijf. Dat betekent voor u dat een vakbekwaam bedrijf in huis haalt.

10 jaar garantie

U krijgt 10 jaar garantie bij Technisol. Wij streven naar de beste kwaliteit en vertrouwen in onze technieken en producten. Zowel op het materiaal als op de verwerking krijgt u volledige kwaliteitsgarantie. Mocht er onverhoopt iets niet goed gaan, dan lossen wij zonder discussie eventuele fouten op.

Wij houden van netjes

Uw wooncomfort is in no-time gestegen. De isolatie is snel aangebracht en uw woning laten wij altijd netjes achter. We ruimen de rommel op en zorgen dat u schoon achterblijft. Zo kan u meteen genieten van uw beter geïsoleerde huis.

Bespreek de mogelijkheden

Ook profiteren van milieuvriendelijke woningisolatie? Neem contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn en bieden u een offerte op maat.

Bezoek website

Technisol Isolatie
Bijsterhuizen 10-11
6604 LA Wijchen
024 - 641 73 03
info@technisol.nl
http://www.technisol.nl

loading

Geen zoekresultaten